Foto Netflix

Ny sæson af Young Royals på vej - rimelig intens trailer

Af Tejs Ellesøe 19. oktober 2022

Efter at have ventet over et år på sæson 2 af Netflix’ successerie, Young Royals, behøver vi nu ikke vente meget længere: Både kronprins Wilhelm, Simon og alle de andre er klar fra 1. november på streamingtjenesten. 

Det er ved at være et år side, at Netflix sprang “bomben” med deres Young Royals, og at den kommende konge i vores svenske naboland var homoseksuel.

Ja, du kan godt forvente, at der nu bliver lagt op til lidt spoilers, så er du en af de få, der stadig har Young Royals på ToSee-listen, så skal du ikke læse videre.

Den 1. juli 2021 fik vi samtlige 6 afsnit af Netflix nye LBGT+ satsning, Young Royals, og med de to søde unge fyre, den priviligerede Prins Wilhelm og den mindre priviligerede Simon, som spilles henholdsvis af Edvin Ryding og Omar Rudberg, blev der lagt op til en hjerteknuser af en coming-of-age-serie.

I de 6 afsnit, som serien har indtil nu, bliver vi taget igennem hele følelsesregistret; glæde, omsorg, kærlighed, det at miste og ikke mindst drømme, håb og opgivelse.

Hvis vi lige hurtig skal runde det første og sidste afsnit, så ser vi i det første en ung lettere forslået fyr, der kigger sig i spejlet, mens det banker på døren, og der bliver sagt “Prins Wilhelm, det er nu, bilen er her”. Den unge, 15-årige prins har nemlig været i byen, drukket sig i hegnet og nikket en anden en skalle, og det gør man ikke helt ustraffet. Her kan vi hurtigt tænke på vores egne to danske prinser, Joachim og Frederik, som i en alder af 18 år, måtte stå skoleret for Danmark, da de var kørt galt i en bil og skulle sidde med på pressemødet på Chateaux Caix og undskylde.

Dronningen, der spilles af svenske Pernilla August, har kaldt ham hjem til slottet, og her skal Wilhelm sidde skoleret, sammen med sin bror kronprinsen, sin far og Dronningen. Han skal bede om undskyldning fra hele nationen og samtidig meddele, at han starter på Hillerska Kostskole. Noget som absolut ikke huer det unge prins. Men Wilhelm begynder, og eliten og især hans fætter-langt-ude, August, hjælper ham på vej til at falde til.

En anden, der også hjælper ham med at falde til, er den homoseksuelle Simon, som også er direkte involveret i den skandale den unge kronprins havner i, i første sæsons sidste afsnit.

Ja, vi skrev kronprins, for selvom Wilhelm startede som prins, ender han med at blive kronprins, da han mister sin elskede storebror Kronprins Erik i en bilulykke.

De hele ramler til sidst, da en sexvideo af de to unge, kronprins Wilhelm og Simon, bliver sendt til medierne. En video, som August har sendt, fordi han er misundelig på alt det, Wilhelm har.

Hele afsnit 6 er meget intenst; kærlighed, had, følser og afsavn, og selvom Wilhelms mor, Dronningen har sagt, at prinsen nu er nødt til at lægge afstand til Simon, har han selvfølgelig stadig følelser for ham, og selvom de krammer til sidst til tonerne af den svenske musiker “Elias” og melodien Revolution, bliver det hele meget følelsesladet. Da Wilhelm siger; Jeg elsker dig, siger Simon ikke noget retur. Og her slutter sæson 1.    

Mens vi venter på sæson 2
Det er vist ikke nogen hemmelighed, at Young Royals Sæson 2 har været ramt af forskellige coronarestriktioner, og derfor har vi måttet vente lidt længere på den.

Men hverken Edvin Ryding eller Omar Rudberg, der spiller henholdsvis kronprins Wilhelm og hans hemmelige “kæreste” Simon har ligget på den lade side. For overalt på de sociale medier har vi kunnet følge med i deres venskab, endda et meget kærligt venskab – og selvom der ikke er noget mellem de to, eller de har “bekendt seksuel kulør" overfor omverden, så er vi ikke i tvivl om, at det er et bevidst valg, fra Netflix' side. For vi ser noget lignende omkring serien Heartstopper på Netflix, hvor de to skuespillere Joe Locke og Kit Connor har et specielt venskab på de sociale medier, næsten som om de skal agere kærester, for at holde fans kørende.

Men katten er ude af sækken, Netflix har langt om længe udsendt en trailer for sæson 2 af Young Royals, som kommer 1. november.

Traileren kan du se nederst på siden, og man må sige, at den er intens, endda meget intens. For lige nu ved vi ikke, hvor lang tid der er gået fra de sagde farvel til hinanden og ønskede god jul i sæson 1, men det virker som om der er gået noget længere tid. For har Wilhelm og Simon glemt hinanden? Har Simon fået en ny ven? Hvad med venskabet mellem Wilhelm og August? Traileren varer godt 2 minutter og 30 sekunder, og det er virkelig meget længe at holde vejret, for sådan føles det. Vi bliver tæppebombet med spekulationer om, hvad der sker.

Og det store spørgsmål er vel egentlig også: Kan man have en homoseksuel konge. Vi siger selvfølgelig klart ja til dette, men gør omverden, og hvad med arvefølgen - og er kronprins Wilhelm selv klar til at leve som åbent homoseksuel prins og kommende konge?

Et er sikkert: Sæson 2 kommer 1. november og bliver en lige så stor succes som første sæson, hvis bare halvdelen af det, vi ser i traileren, kommer til at ske. Og spørgsmålet vil derefter være: Hvornår kommer sæson 3?

Se traileren her

 

 

 

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr