Fra det Royale til det mere jordnære italienske køkken, for vi skal alle hjem til Mamma’s, Brasserie Royale skifter atter navn og koncept.
Den 7. marts skifter den populære restaurant på Regnbuepladsen atter navn, og vi glæder os allerede. Da Steak Royal åbnede i foråret 2016, var vi på besøg for at anmelde, og vi var imponeret. Ikke kun over hvordan lokalerne var kommet til at se ud, for vi kendte dem jo allerede fra tidligere, men der var ingen tvivl om at der var lagt energi og mange millioner i at ny restaurere stedet hvilket gjorde det rigtigt hyggeligt.
I forhold til hvad vi tidligere havde set af spisesteder på stedet, så tog Steak Royal det lige et par levels op. Virkelig kvalitetsmad til en billig penge og tjenere der kendte ordet service.
Sidste sommer ændrede restauranten igen navn til Brasserie Royale, og spise-konceptet gik over i en ny fase. Nu ændres konceptet så atter, og det bliver i en helt anden retning end vi tidligere har set.
Eat at Mamma’s
Kært barn mange navne, siger man, og nu skal vi til at spise ægte italiensk på Regnbuepladsen. Og vi kender den gode italienske kvalitet fra nogle af madklubbens andre restauranter som Tony’s og Frankies.
Bag dem står bl.a. Lars Bertelsen og Nils Petter Bro og til spisenyhedsmediet MigogKbh fortæller de:
”Tony har vi i mange år omtalt som den italienske gangster bosat i New York, mens Frankie er den lidt vilde knægt, der skruer op for bassen og ikke er bleg for at servere bearnaise på en pizza,” fortæller Lars Bertelsen.
Og Nils Petter Bro fortsætter:
”Nu skal Tony og Frankie hjem til Mamma for at blive mindet om, hvor de kommer fra. Hos Mammas er maden tryg og forståelig. Her bliver pizzaen og pastaen lavet fra bunden og i klassiske udgaver, der bare smager af ren kærlighed.”
Fra 65 kr.
Når Mamma’s slår de italienske døre op den 7. marts, kan vi forvente det bedste fra Italien. Anti Pasti fra 65 kr.,Vitello Tonnato, Carpaccio. Pastaretter og Pizza fra 125 kr.
Man kan også købe Vin ad libitum for 100 kr.