Foto Mikael Costa

Dansk DJ kan fejre 10 års jubilæum 

Af Tejs Ellesøe 5. januar 2022

DeeJay Mikael Costa der er resident DJ på Oscar Bar Café og kan fejre 10 års jubilæum som DJ booker, eventmaker, samt arrangør af Oscar Pride den 6. januar.

I januar 2012 overtog DeeJay Mikael Costa ansvaret som DJ booker, eventmaker på Oscar Bar Café, samt medarrangør af Oscar Pride. DeeJay Mikael Costa overtog rollen med en mission; Han ville favne så bredt som muligt og have så mange forskellige DJs både fra det københavnske miljø og fra udlandet. Det gik rigtig godt. Der var næsten 30 DJs der spillede på Oscar Bar Cafe i en lang periode, og der blev prøvet rigtig mange ting af. DeeJay Mikael Costa brugte sit netværk.

Men der var også lidt udfordringer med så mange forskellige DJs, og der manglede måske også kontakt til kunderne, så efter en periode prøvede man med faste DJs, og det kom til at virke bedre. DeeJay Mikael Costa fik hurtig en fast gruppe af DJs at arbejder med som DJ Zebitz, UBBE, Lise K. Strømsvik, Nors, Hyllebear, Claes og Tonny Liljenberg.

I de 10 år er det blevet til mange fester og mange nye gæster, men alle glade for musikken, og man skal altså huske at rose de DJs der leverer lyden, men for det meste har der kun været god feedback til stor glæde for DeeJay Mikael Costa.

Desværre er festen sat lidt på pause i disse coronatider, men Oscar Bar Cafe DJs vender stærkt tilbage – så meget lover DeeJay Mikael Costa.

"Jeg ved også at Jimmy og jeg pønser på et event så snart situationen tillader det, med brag af en fest for at fejre de 10 års jubilæum og samarbejder der har været mellem os, Jimmy, Jesper og Andor, men hvad der kommer til at ske, vender vi lige tilbage med”, fortæller Mikael Costa til XQ28.dk.

Han forsætter; “Jeg er glad for stadig at være en del af holdet på Oscar Bar Cafe og har ingen planer om at stoppe foreløbig”.

Ud over at Deejay Mikael Costa står for bookingen på Oscar Bar Cafe, spiller han selvfølgelig også selv på Oscar Bar Cafe, og han spiller fast i Berlin til Easter og Hustlaball og har LIVE udsendelse med tehno til Berlin hver onsdag klokken 21:00 - 23:00.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr