Rocketman, Foto Pressebillede Uip

Spiondreng spiller Elton John

Af Tejs Ellesøe 2. marts 2019

Så skal vi kun vente et par måneder mere, før vi i maj atter kan opleve en musiklegende - denne gang en af de levende - i filmen Rocketman. 

Efter storfilmen Bohemian Rhapsody trænger vi til en ny stor musikfilm, og det er jo meget heldigt. For om nogle måneder, nærmere bestemt i maj måned, kommer filmen Rocketman der handler om Reginald Dwight - ham vi alle kender som Sir Elton John.

Filmen har været længe undervejs, allerede i 2012 var det ude at man ville lave en film om denne levende legende. Oprindeligt havde Elton selv Justin Timberlake i tankerne til at spille rollen som Elton John, men i midten af 2017 blev den unge skuespiller Taron Egerton castet til rollen.

Dengang kunne folk ikke se Egerton i rollen som Elton, måske pga. hans spionrolle i filmen Kingsman fra 2014, hvor han spiller teenageren “Eggsy” der bliver kastet ud i rollen som spion. I 2017 kom 2’eren som ikke blev nogen stor succes.

Efter traileren på Rocketman er ingen vist længere i tvivl om at Taron Egerton er det helt rigtige valg til den rolle. Filmens titel er fra den gamle Elton John sang fra 1972, Rocket Man.

En homofilm?
Filmen er hverken en LGBT- eller homofilm. Den handler om Elton Johns tidlige liv, da han starter op og bliver til Elton John, og om samarbejdedet med Bernie Taupin som skriver mange af hans sange. Men den handler også om kampe med depression, stofmisbrug og ikke mindst hans accept af hans seksuelle orientering.
Selvom det ikke bliver en decideret homofilm, er der dog ingen tvivol om vi vil tage den til os, lige som vi gjorde med Bohemian Rhapsody

I 1976 gav Elton John et interview til musikmagasinet Roling Stones hvor han sprang ud som biseksuel. Spekulationerne dengang var mange, og mange så han som homoseksuel. I 1984 giftede han sig imidlertid med tyskeren Renate Blauel, og mange spekulerede dengang på om han gjorde det for at skjule sin homoseksualitet. Ægteskabet varede kun i 4 år, og samme år blev han igen interviewet i Roling Stones hvor han endelig fortalte at han nu var på sin rette hylde og accepterede sig selv som homoseksuel.

Filmen bliver instrueret af Dexter Fletcher som i øvrigt var ham der erstattede Bryan Singer i instruktørstolen på Bohemian Rhapsody. Så hvis man kan lide den film, har man noget at glæde sig til.

Se video her

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr