Foto Grindr

Er du aktiv, så tag til Polen på ferie

Af Tejs Ellesøe 4. januar 2022

Grindr offentliggjorde i slutningen af 2021 deres årlige “Unwrapped-rapport”, lidt på samme måde som musik-app’en Spotify gør. Dog er det kun på Grindr at man kan se hvor der er flest aktive, hhv. passive.  

Bruger du dating-apps til at finde sex på ferien

Senere på året, til marts, kan dating-app’en der henvender sig til homoseksuelle, bi-, trans- og queer-personer fejre sine 13. år. App'en tog meget hurtig føringen som verdens største og bedste dating-app henvendt til denne gruppe.


Som tidligere år har Grindr igen i år udgivet deres “Unwrapped-rapport” som fortæller hvor der er flest brugere, og bl.a. også hvilke lande der har flest tops og bottoms. En anelse plat vil nogle måske mene, men kender vi ikke alle den frase “hvor er alle de passive, eller aktive”?

Er du typen der bruger Grindr til at planlægge hvor du skal hen på ferie, så kan vi, som overskriften allerede har afsløret, fortælle at udover Polen skal du tage til Vietnam, Kina, Sydafrika eller Peru hvis du er aktiv og leder efter passive.

Er du deri mod passiv og vil finde en aktiv, så skal du i stedet kigge mod Filippinerne, Argentina, Colombia, Israel eller Indien.

Høre du til den mere alsidige type, og er ligeglad om folk er aktive eller passive, ja, så skal du vælge at tage til Rusland, Tjekkiet, Costa Rica, Rumænien eller Venezuela hvir der er flest såkaldt “versatile” typer. Man kan så undre sig over hvordan Grindr gør data op for Rusland, da man ikke kan søge på nogen byer i Rusland.

Der er dig ikke kun fokus på aktive og passive: I Unwrapped-rapporten fortæller Grindr også at deres brugere elsker at fortælle at de er vaccineret – og det er et flertal – men Grindr kommer desværre ikke med nogen præcise tal her. Blandt øvrige tags sim bruges meget, nævnes diskret, kysse og kæle.
 

Er man til hurtige aftaler, skal man drage mod Paris, London, New York, São Paulo eller Los Angeles, da det er der der er fleste brugere på.

De lande der har flest med åbne forhold er Indien, Thailand, Schweiz, Vietnam og Algeriet. 

Vi er åbenbart vilde med at sende billeder der “udløber”, for der er sendt ikke mindre end 82 millioner billeder i 2021. Og selvom de fleste siger at de ikke gider “taps”, så er der alligevel sendt 1 milliard af dem.  

Grindr-undersøgelsen er lavet på baggrund af Grindrs 13 millioner brugere i hele verden, men man kan ikke spore tilbage til hvem der søgte hvad. Der er desværre ikke statistik for hvert enkelt land. 

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr