nyheder

Den kendte svenske film Fucking Åmål er vellykketoverført til teaterscenen på Teater Vestvolden.

XQ28.dk - læs mere - hits: 82

Det erden perfekte balletaften på Gamle Scene, med Balanchines overdådigehelaftensballet Juveler.

XQ28.dk - læs mere - hits: 63

H.C.Andersens livslange betagelse af og kærlighed til modsætningen Edvard Collin erblevet en interessant aften på Teatret ved Sorte Hest.

XQ28.dk - læs mere - hits: 111

Teater Glimt tager os bogstaveligt en tur med i entunnel mod lyset i deres både sære og fascinerende forestilling om de minder, der er tilbage, når livet er ved at rinde ud.

XQ28.dk - læs mere - hits: 194

I kølvandet på historier om bortførelser, tortur og drab af homoseksuelle i Tjetjenien har Amnesty International Danmark igangsat en underskriftskampagne til støtte for den udsatte gruppe.

XQ28.dk - læs mere - hits: 136

We Will Rock You har aldrig været en særligt godteaterforestilling, men den er et fedt sceneshow og har i opsætningen i RoyalArena en charme, som ikke er set tidligere.

XQ28.dk - læs mere - hits: 253

YES,YES, YES, så skal vi til London

XQ28.dk - læs mere - hits: 540

Teatretved Sorte Hest har i aften premiere på et teaterstykke med H.C. Andersen ogEdward Collin, spillet af henholdsvis Michael Moritzen og Christian Mosbæk.

XQ28.dk - læs mere - hits: 286

Lørdag den 19. august finder de lesbiske motorcyklerne frem, og bøsserne alle deres palietter. Så er alle de stereotyper, folk måtte have, på plads. Heldigvis er det efterhånden alle typer, der deltager.

XQ28.dk - læs mere - hits: 313

Igen samles danske LGBT'er i fælleskab for at demonstrere mod uretfærdigheder i verden.

XQ28.dk - læs mere - hits: 283

Vil Copenhagen Pride mon igen i år vil sætte rekord i paradeltagelse Hvis den skal,  betyder det, at deltagertallet skal op over 30.000.

XQ28.dk - læs mere - hits: 255

Den danske pornomodel Chris Jansen er kommer i meget fint selskab. På siden ProwlerPornAwards.com er han nomineret sammen med stjernerne Johannes Lars og ingen mindre end den berømte Brent Corrigan.

XQ28.dk - læs mere - hits: 693

Tjetjenien skal stoppe grusomhederne nu, og udenrigsminister Anders Samuelsen skal se at komme ind i kampen. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 401

Såvel danske som internationale medier har på det seneste bragt historier om forfølgelse af homoseksuelle i Tjetjenien. LGBT Danmark kræver nu en officiel fordømmelse fra udenrigsminister Anders Samuelsen LA.

XQ28.dk - læs mere - hits: 346

Det er blevet tid til afløsning i AIDSFondet. 49årige Klaus Legau bliver afløst af 37årige Andreas Gylling Æbelø.

XQ28.dk - læs mere - hits: 448

Når aftenen går på hæld, ringer bedeklokkerne i Natkirken på strøget

XQ28.dk - læs mere - hits: 271

Når sommeren begynder, har vi efterhånden vænnet os til, at der også er sæsonstart på Orange Is the New Black, og i år er ikke anderledes.

XQ28.dk - læs mere - hits: 259

Rusland vil ikke deltage i årets Eurovision.

XQ28.dk - læs mere - hits: 326

Det eren sjov, spydig og rap forestilling som Teatret St. Tv. præsenterer påBådteatret i disse dage.

XQ28.dk - læs mere - hits: 341

"Nada to vada in the larder" og "palare the omee for the bevvies" lyder umiddelbart som volapyk, men disse ord findes faktisk, og de tilhører et sprog eller mere præcist en slang, som opstod i London i 1950'erne. Sproget hedder polari, og det blev benyttet af de homoseksuelle, for at de kunne skjule deres seksualitet dengang.

XQ28.dk - læs mere - hits: 480

Koncentrationslejre, hvor man sender homoseksuelle hen, er ikke set siden anden verdenskrig. Nu skerdet igen i Tjetjenien

XQ28.dk - læs mere - hits: 441

Det er lykkedes Copenhagen Pride at samle penge nok til, at Regnbuepladsen får enofficiel flagstang med et regnbueflag.

XQ28.dk - læs mere - hits: 316

Man eri selskab med legendarisk skuespilkunst både i kraft af stykkets hovedpersonSarah Bernhardt og skuespillerinden, der spiller hende, Ghita Nørby.

XQ28.dk - læs mere - hits: 329

DetKongelige Teaters udgave af Eugene O´Neills hudflettende familiedrama Lang dags rejse mod nat er sublimskuespilkunst af fineste karat.

XQ28.dk - læs mere - hits: 337

I denne uge blev der skrevet historie i USA's retspraksis, da en amerikansk appeldomstol i tirsdags besluttede, at borgerrettighedsloven fra 1964 også beskytter homoseksuelle, biseksuelle og transkønnede fra at blive diskrimineret på arbejdspladsen.

XQ28.dk - læs mere - hits: 466

It took Copenhagen Pride less than 24 hours to crowdfund 30,000 DKK for a new flagpole meant to celebrate diversity at the Rainbow Square (Regnbuepladsen) in Copenhagen.

Copenhagen Pride crowdfunds 30K for Rainbow Flagpole

On 4 April 2017 Copenhagen Pride initiated a fundraising campaign asking the public for help to crowdfund 30,000 DKK for a new flagpole at th

[...]

Homotropolis - læs mere - hits: 627

Idag har vi noget nær juridisk ligestilling med heteroerne men er livet blevet bedre af det på alle områder Hvad blev der af hæderkronede gamle bøssetraditioner som f.eks. sex på toiletter, i parker, i toget . . .

XQ28.dk - læs mere - hits: 691

Foråret spirer, sommeren er lige om hjørnet, og når vi når til efteråret igen, så er 'I Love It In Concert' klar til det store publikum. Når man siger I love it, så er man også nødt til at sige Ole Henriksen.

XQ28.dk - læs mere - hits: 593

Afholdelse af 62. udgave af Det Internationale Melodi Grand Prix Eurovision nærmer sig med hastige skridt, men vi et stadigvæk ikke blevet klogere på, om hvorvidt det bliver med russisk deltagelse og i hvilken form i bekræftende fald. Faktisk bliver den russiskukrainske konflikt, som fuldstændig har overskygget årets Eurovision, mere og mere indviklet for hver dag, der går.

XQ28.dk - læs mere - hits: 551

Det lyder måske uvirkeligt, men han er imam og homoseksuel, og han er åben om sin seksualitet.

XQ28.dk - læs mere - hits: 807

Skaberen af regnbueflaget,Gilbert Baker er netop afgået ved døden i New York. Han blev kun 65 år.

XQ28.dk - læs mere - hits: 617

Aprilsnar er en fransk idé, som startede helt tilbage i 1585 og først noget senere nåede til Danmark.

XQ28.dk - læs mere - hits: 679

Den29. marts blev popstjernen George Michael i al hemmelighed begravet, og det vari sidste øjeblik, at hans kæreste Fadi Fawaz fik beskeden

XQ28.dk - læs mere - hits: 586

En god reklame er alfa og omega, hvis man ønsker at ens produkt eller tjeneste sælger godt. Det har man forståelse for hos modehuset Eckhaus Latta, hvis seneste reklamekampagne er mildest talt vovet. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 759

Gustav Salinas Andersen er netop sprunget ud som smølf i den nye film "Smølferne Den hemmelige Landsby".

XQ28.dk - læs mere - hits: 1.023

Det bliver et temmeligt diskret diskotek, der i slutningen af august får fast plads i København og LGBTmiljøet.

XQ28.dk - læs mere - hits: 778

Den ukrainske tvstation UAPBC har i dag offentliggjort startrækkefølgen for de to semifinaler ved Det Internationale Melodi Grand Prix Eurovision, som finder sted henholdsvis den 9. og den 11. maj i Kiev. Danmark fik et startnummer midt i deltagerfeltet.

XQ28.dk - læs mere - hits: 568

Det erbevægende og tankevækkende dokuteater i Kødbyens baggårde i den kontante og sobreROMAforestilling.

XQ28.dk - læs mere - hits: 500

The Danish postal service, PostNord, has introduced a new rainbow-colored stamp to highlight the fight for LGBTQ equality and celebrate diversity.

Denmark gets Pride Stamp

On 30. March 2017 PostNord added the rainbow to their stamp collection thus following in the footsteps of their Swedish division who issued the World's first Pride stamp in 2016. The stamp has been issued to acknowledge the fight for equal rights

[...]

Homotropolis - læs mere - hits: 490

What is Love, Baby Don't hurt me I'm a Barbie Girl, ja der er lagt op til noget af en hitparade når Tivoli den 19. august åbner med "Vi elsker 90'erne".

XQ28.dk - læs mere - hits: 692

The City of Malmö has announced their support of Copenhagen's bid to host WorldPride and EuroGames in 2021. The events goes by the name Copenhagen 2021 and will become the world's largets LGBTQ event focusing on sports, human rights and celebrations.

[...]

Homotropolis - læs mere - hits: 484

DenKongelige Ballets nye blandede program er en perlerække af ballethøjdepunkter.

XQ28.dk - læs mere - hits: 493

Med udgangspunktet i 2016 stoppede homobarer i København med at tilbyde gratis kondomer til deres gæster, eftersom Københavns Kommune i oktober 2015 besluttede, at man ikke længere vil finansiere gratis kondomer. Nu ser det ud til, at gratis kondomer igen finder vejen til homobarerne.

XQ28.dk - læs mere - hits: 713

I morgen, torsdag den 30. marts, udgiver PostNord nye frimærker. Det, der er særligt ved denne udgivelse, er, at den indeholder en hyldest til LGBTQsamfundet. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 600

Titlen på forestillingen bliver desværre mere enrammende overskrift for selve følelsen hos publikum i salen. Man sidder med enfølelse af, at man enten selv har misforstået det hele eller iscenesætterenhar.

XQ28.dk - læs mere - hits: 642

Cirkus Arena har i år en eventyrlig fortælling somramme om deres forestilling. Eventyrligt er det da også at sidde i deresmagiske cirkustelt og blive forført af dygtige artister.

XQ28.dk - læs mere - hits: 560

Lige nu gæster den berømte teatertrup, Cirque du Soleil, København hvor man kan opleve de fantastiske gadeartister med canadiske rødder.

XQ28.dk - læs mere - hits: 577

Vi kender ham for hans mange hits både som medlem af det legendariske boyband "Take That" og i hans solokarriere. Nu skal han også være skuespiller i den legendariske "Star Wars"film.

XQ28.dk - læs mere - hits: 810

Vi har brug for dit LIKE på Facebook.

XQ28.dk - læs mere - hits: 720

Mennesker, som hverken identificerer sig som mændeller kvinder eller både og, er muligvis ikke de største brugere ogtilhængere af emojis og bitmojis. Der er nemlig ingen, der repræsenterer dem. Det bliver der lavet om på, når Emoji 5.0 udkommer.

XQ28.dk - læs mere - hits: 747