nyheder

En positiv historie kommer fra Serbien, hvor en fyr, som tidligere har udøvet vold mod homoseksuelle er gået hen og blevet forkæmper for de homoseksuelles rettigheder. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 142

PopstjernenElton John er blandt dem, der har meldt sig på banen for at synges til GeorgeMichaels begravelse. Hvornår han skal begraves, vides endnu ikke.

XQ28.dk - læs mere - hits: 348

I Kina er homoseksualitet ikke ligefrem en levestil, som landets officielle politik bifalder. Til trods for det, er debatten om LGBTrettigheder i verdens mest folkerige land blevet mere synlig og levende de senere år. I denne sammenhæng kan en opfindelse, som specielt er designet for homoseksuelle, vise sig at være et skridt i den positive retning.

XQ28.dk - læs mere - hits: 166

Nogle vil mene, at det at gå i byen, feste og tage stoffer er en og samme ting, og at det Københavnske LGBTmiljø nærmest flyder med stoffer.

XQ28.dk - læs mere - hits: 107

I forbindelse med årets Melodi Grand Prix har DR besluttet at indføre en ændring i forbindelse med afstemningen. Selv om ændringen virker uvæsentlig, kan den alligevel vise sig at have en vis indflydelse på udfaldet af konkurrencen.

XQ28.dk - læs mere - hits: 211

Er det et fly Er det en superhelt, nej det er den amerikanske ambassadør fra Amerika, der forlader Danmark.

XQ28.dk - læs mere - hits: 438

Populær er den "kære" Trump absolut ikke, og det bliver spændende fire år.

XQ28.dk - læs mere - hits: 210

På en pressekonference i DRbyen blev der i dag sat navne på de kunstnere, som skal konkurrere om retten til at repræsentere de danske farver ved Det Internationale Melodi Grand Prix i Kiev i maj. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 209

Så er det officielt "Will and Grace" vender tilbage med 100 procents sikkerhed.

XQ28.dk - læs mere - hits: 262

Nogle vil mene, at det at gå i byen, feste og tage stoffer er en og samme ting, og at det Københavnske LGBTmiljø nærmest flyder med stoffer.

XQ28.dk - læs mere - hits: 290

En forfærdelig historie kommer fra Brasilien, hvor en ung mand på brutal vis er blevet slået ihjel, kun fordi han var homoseksuel.

XQ28.dk - læs mere - hits: 488

Så er der nyt om året Dansk Melodi Grand Prix. Sådan da.

XQ28.dk - læs mere - hits: 344

Der er ikke mange hjerter i valsetakt, selvom titlen ervals heller ikke mange valsetakter i det hele taget. Men det er eninteressant og betagende balletaften hos Dansk Danseteater.

XQ28.dk - læs mere - hits: 168

Er du ikke en af heldige, der nåede at set dokumentaren om transaktivistenog pornostjernen Buck Angel på streamingtjenesten Netflix, så får du chancen nu og du kan samtidig møde ham.

XQ28.dk - læs mere - hits: 271

Denlille forestilling Skakmat, som lige nu er på turne, er et fint indblik i, hvadder sker, når man giver slip og vil slippe for at indrette sig efter det, flertallet siger, man skal.

XQ28.dk - læs mere - hits: 220

Hvis man skulle dømme ud fra, hvor mange mandlige elitesportsudøvere i Danmark er åbne omkring deres seksualitet, findes der ingen homoseksuelle mænd i dansk topidræt. Det er dog meget svært at tro på.

XQ28.dk - læs mere - hits: 437

Det er altid sjovt at følge med i upcoming bands, og vi stod tæt ved scenen på Rust, da det nye band New Folie viste, hvad de kunne.

XQ28.dk - læs mere - hits: 263

Onsdag den 8. februar bliver der et festfyrværkerrig uden lige, når dette års Danish Rainbow Awards AXGIL igen åbner dørene i Cirkusbygningen midt i København.

XQ28.dk - læs mere - hits: 297

Itsall about Fashion, darling Den Københavnske modeuge nærmer sig med hastige skridt og vi er selvfølgelig tilstede under hele modeugen.

XQ28.dk - læs mere - hits: 302

DenKongelige Ballets populære Dans2Go program er i denne omgang en blandet pose,der heldigvis bliver bedre, som aftenen skrider frem, men til gengæld har etstartniveau man simpelthen ikke kan være bekendt.

XQ28.dk - læs mere - hits: 373

DenKongelige Ballets populære Dans2Go program er i denne omgang en blandet pose,der heldigvis bliver bedre, som aftenen skrider frem, men til gengæld har etstartniveau man simpelthen ikke kan være bekendt.

XQ28.dk - læs mere - hits: 343

Porcelain, In My Heart, Why Does My Heart FeelSo Bad. Mobys kolosale hits er milde og skrøbelige, men i de sociale medier servi hans hårde og fremadbrusende side. Moby tør råbe meget højt og det har givetham en fast plads i shitstormen.

XQ28.dk - læs mere - hits: 377

Defleste kender verdens højeste drag, Miss OTB. Hvis du ikke gør, har du nu mulighed for at råde bod på det og opleve hende i en helt fantastisk gang drag banko.

XQ28.dk - læs mere - hits: 309

Den 13. september 2013 modtog Danmark en ny ambassadør. En ambassadør der skulle vise sig at være noget helt fantastisk for det danske LGBT miljø.

XQ28.dk - læs mere - hits: 483

Det er sket før, men nu får England og dermed Europa sin første "gravide mand".

XQ28.dk - læs mere - hits: 490

SelvomTivoli har lukket ned for forlystelserne i vinterperioden, er der stadig åbent for gourmetforlystelserne, hvis du kender den hemmelige indgang

XQ28.dk - læs mere - hits: 392

Selv om homoseksuelle i Danmark nyder en bred vifte af rettigheder, og selv om de i høj grad er accepteret i samfundet, er der noget, der tyder på, at homoseksuelle ikke føler sig trygge ved at bekendtgøre deres seksualitet på arbejdsmarkedet.

XQ28.dk - læs mere - hits: 666

Det er sødt, sjovt, charmerende, hyggeligt og boblendeaf livsglæde i Skuespilhuset, hvor Det Kongelige Skuespil byder op tilfamiliesyngsammen fest i Wikke og Rasmussens farverige univers.

XQ28.dk - læs mere - hits: 307

Når man nu ikke ved, hvad man skal bruge alle sine penge på, så er en PrEPpumpe da et godt bud.

XQ28.dk - læs mere - hits: 397

Hele tre gange skal vi feste i år, når vi drager til pride først i Aarhus, så Aalborg og til sidst i København.

XQ28.dk - læs mere - hits: 366

Nej tak til Homohelbredelse

XQ28.dk - læs mere - hits: 283

Med en fantastisk opdatering af 49 sæder i sektion 12 får Orlando City Soccer Club dig måske til at fælde en tåre.

XQ28.dk - læs mere - hits: 332

Det svirrer med rygter, hvis man skal tro Ryan Reynolds, som ER Deadpool.

XQ28.dk - læs mere - hits: 569

Merkels bayerske søsterparti har måske skabt et nyt valgtema omkring kønsneutrale toiletter efter et indlæg på Twitter.

XQ28.dk - læs mere - hits: 385

Som en del af Det forenede Kongedømme UK, erBelfast i Nordirland et lille pusterum for homoseksuelle fra både den engelskeog den irske del af landet

XQ28.dk - læs mere - hits: 339

Det er efterhånden 12 dage siden, musikeren George Michael døde, menstjernerne taler stadig om det.

XQ28.dk - læs mere - hits: 287

Endnuengang hylder brandet Adidas LGBT miljøet. Denne gang ved for 4. år i træk at komme med enLGBT pride sko.

XQ28.dk - læs mere - hits: 389

Edina og Patsy fra serien, som på dansk hedder HeltHysterisk, er tilbage i en forrygende filmversion, der mest af alt kun henvendersig til fans af serien.

XQ28.dk - læs mere - hits: 339

I går skrev vi, at tvserien "Will and Grace," til de mange fans store glæde, ville vende tilbage til tvskærmen. I dag kan vi desværre afsløre, at en af hovedrollerne i tvserien har dementeret, at optagelserne af nye episoder skulle finde sted.

XQ28.dk - læs mere - hits: 494

Så er detektiven på 221B Baker Street atter klar til  med sine ord at trylle dig ind i det britiske univers i Londons gader. Det er selvfølgelig Sherlock Holmes, vi taler om. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 287

Der har i lang tid floreret rygter om deres comeback, men nu skulle den være god nok Will, Grace, Karen og Jack vender snart tilbage til tvskærmen. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 373

Superstjernen George Michael døde desværre for mindre end en uge siden, men hans musik vil uden tvivl leve videre blandt os. Det gælder såvel hans utallige store kendte hits som de sange, han aldrig nåede at udgive, og som man må forvente vil se offentlighedens lys i den kommende tid. En af disse sange er "This Kind of Love".

XQ28.dk - læs mere - hits: 355

Redaktionen har modtaget nedenstående kommentar til den seneste tids omtale af transkønnedes liv og rettigheder. Skribenten har valgt at være anonym, men vi ved, hvem det er. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 347

Hvem havde turdet håbe eller tro på, at Danmark i dag atter skulle skrive verdenshistorie

XQ28.dk - læs mere - hits: 504

Den britiske tvvært Richard Hammond befinder sig i disse dage i offentlig krydsild, efter han har sammenlignet det med at spise is med at være homoseksuel. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 704

For nogle er det en stor nyhed, for andre er detNo Big Deal. Her på redaktionen harvi vidst det længe. I dag har ugebladet Tæt På, en historie om en ung dansker, der endelig tog springet.

XQ28.dk - læs mere - hits: 1.331

De fleste kan synge med på DR's grandprixhit, Soliders of Love, som gruppen Lighthouse X sidst optrådte med til Eurovisionen i Stockholm. I går fik vi igen mulighed for at gøre netop det i Tivoli

XQ28.dk - læs mere - hits: 487

Dethele startede med Wham, men så gik George Michael solo i 1986 oglavede et utal af fede, unikke numre

XQ28.dk - læs mere - hits: 396

For mange af os blev anden juledag en trist dag, fordi vi vågnede op til nyheden om, at sangeren George Michael var blevet fundet død i sin lejlighed i London.

XQ28.dk - læs mere - hits: 449

Ikke mange vil indrømme, at de er gingerfile . . . nogle må dog være det, for det er tydeligvis økonomisk farbart at lave en kalender kun med lækre, rødhårede mænd.

XQ28.dk - læs mere - hits: 455