nyheder

nye-mal-for-lgbt-danmark

Out & About - læs mere - hits: 7

en-forrygende-festlig-og-farvestralende-revy

Out & About - læs mere - hits: 6

Der tradition for at de skyhøje forventninger til Danmarks største revy stort set altid bliver indfriet. Årets Cirkusrevy skuffer da heller ikke. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 1

Brasiliens præsident burde tænke sig om en ekstra gang inden han udtaler sig i homofobiske vendinger. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 8

Skal man tro de enæggede Jedwardtvillingerfra Irland, så vil de være at finde på næste års EurovisionSong Contest.

XQ28.dk - læs mere - hits: 30

På Det Ny Teater har man inviteret Sankt Petersborg Balletteater på besøg med en ærkerussisk udgave af balletklassikeren Svanesøen med en ægte primaballerina i hovedrollen.

XQ28.dk - læs mere - hits: 17

Years&Yearser i øjeblikket på verdensturné med albummet Palo Santo, og her lægger de atter vejen forbi Danmarktil Smukfest.

XQ28.dk - læs mere - hits: 18

Folkenebag GayStortion har her til formiddagmeddelt at der desværre ikke bliver noget GayDistortion i år.

XQ28.dk - læs mere - hits: 80

Som om der ikke var skandaler nok i forbindelse med Eurovision Song Contest 2019, har verdens største sangkonkurrence lige fået tilføjet endnu et dramatisk kapitel i historiebogen, selv efter at konkurrencen er blevet afsluttet. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 86

Israelske Assi Azar er en af de mest kendte LGBTQpersoneri Israel, og han var en af værterne for det netop afholdte Eurovision Song Contest i Tel Aviv. Han har lige valgt at donere sit honorar fra Eurovisionen til LGBTQvelgørenhed. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 40

er-du-klar-til-aarhus-pride

Out & About - læs mere - hits: 25

For 7. gang trækker aarhusianerne i regnbuetøjet når de den 1. juni afholder den årlige pridefest.  

XQ28.dk - læs mere - hits: 40

To store bøder på henholdsvis 175.000 og 150.000 kr. har Brøndby og FCK fået. Brøndbys bøde er 25.000 kr. større, og det skyldes homofobiske tilråb. Det hører ingen steder hjemme på et stadion slår Fodboldens Disciplinærinstans fast.

XQ28.dk - læs mere - hits: 32

regnbuen-blegner-i-europa

Out & About - læs mere - hits: 79

s-kandidat-eu-forbud-mod-omvendelsesterapi

Out & About - læs mere - hits: 37

Lille Cole Porter kabaret i Krudtønden er fuld af smittende godt humør og kærligt genhør med en masse fantastiske sange fra mesterens hånd.

XQ28.dk - læs mere - hits: 52

Den 64. udgave af Eurovision Song Contest er bag os. Der var masser af dramatik, spænding, fest og ballade samt god og mindre god musik i de forløbne to uger i Expo Tel Aviv. Men hvad har vi lært af årets udgave af verdens største sangkonkurrence

XQ28.dk - læs mere - hits: 86

Det var en glad dansk delegation der forlod Tel Aviv søndag morgen, efter at endnu udgave af Eurovision Song Contest var afviklet. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 78

holland-vinder-eurovision

Out & About - læs mere - hits: 58

Hvis Pia Kjærsgaard syntes, at der var alt for meget bøsse, drag og gejl i torsdagens semifinale, tør vi næsten ikke spørge til, hvordan hun oplevede aftenens store finale. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 43

Festen er klar til at starte, det stores Eurovision show starter kl 21.00 og du kan selvfølgelig se det mange steder i miljøet.

XQ28.dk - læs mere - hits: 82

asien-pa-vej-forste-land-tillader-homoaegteskaber

Out & About - læs mere - hits: 55

I fredags skrev Pia Kjærsgaard i en tweet, at Eurovisionen er for bøsset. Det er synd for hende. Folketingets formand burde i stedet for prøve at slappe af, glemme alle unødvendige bekymringer og nyde Eurovisionen. Og hvis hun derefter stadigvæk synes, at showet er for bøsset, kan Pia Kjærsgaard bare slukke for sit fjernsyn og afspille Birthe Kjær i stedet for.

XQ28.dk - læs mere - hits: 89

Hvor tit har man ikke været til en koncert eller læst anmeldelser på nettet hvor lyden til en koncert kritiseres, og man har fået en rigtigt dårlig oplevelse på baggrund af dette. Den tid er måske ved at være forbi for firmaet PEEX lancerer nu en helt ny måde at opleve en koncert på.

XQ28.dk - læs mere - hits: 58

Eurovision Song Contest 2019 nærmer sig sin afslutning. På lørdag finder vi ud hvem der vinder den 64. udgave af verdens største sangkonkurrence. I denne artikel kommer vi med vores bud på mulige vindere.

XQ28.dk - læs mere - hits: 57

er-du-klar-til-eurovision-finalen-pa-lordag

Out & About - læs mere - hits: 46

I en artikel tidligere på dagen kunne man læse hvordan musikeren Ivan Pedersen var ganske utilfreds med Eurovisionen og kaldte den for en perverteret forestilling. Nu følger Folketingets formand trop.

XQ28.dk - læs mere - hits: 109

sex-fest-og-kokain-med-bossesex-pa-sidelinjen

Out & About - læs mere - hits: 251

I et facebookopslag kalder kultgrandprixveteranen Ivan Pedersen, Eurovisionshowet for en perverteret forestilling med drag bøsse fetichlgbtqprst SM natdisco hvor ALT handler enten om at komme ud af skabet eller at have fået en kønsskifteoperation.

XQ28.dk - læs mere - hits: 136

mistrivsel-blandt-unge-lgbt-personer-i-aarhus

Out & About - læs mere - hits: 88

Kort tid efter at det stod klart at Danmark har kvalificeret sig til finalerunden i årets Eurovision, offentliggjorde producerne af showet i hvilken rækkefølge finalisterne kommer til at optræde på lørdag. Danmark har næsten samme startnummer som i semifinalen.

XQ28.dk - læs mere - hits: 55

dansk-kaerlighed-i-eurovisionsfinalen

Out & About - læs mere - hits: 116

Torsdag aften var 20årige Leonora Colmor Jepsen i direkte duel med deltagere fra 17 andre lande om 10 ledige pladser i lørdagens finale. Lad os afsløre det med det samme Danmark er klar til finalen.

XQ28.dk - læs mere - hits: 41

danmark-sidder-helt-ude-pa-kanten-af-stolen

Out & About - læs mere - hits: 91

Den seneste uges tid er der pludseligt opstået tvivl om, hvorvidt Madonna skal optræde som pauseunderholdning i Eurovision Song Contest 2019. Nu ser det ud til, at alle spekulationerne er blevet fjernet. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 62

Ligesiden Israelske Netta vandt med sangen Toy i 2018, har der været spekuleret iom man skulle boycotte Israel af politiske årsager. Det gør LGBT Ungdom nu.Eurovision har tidligere været afholdt i Israel i årene 1978, 1979 og 1998.

XQ28.dk - læs mere - hits: 110

nyt-dansk-lgbt-rettighedsinitiativ

Out & About - læs mere - hits: 59

Sandhedens time nærmer sig for Danmark. I aften finder vi ud af om Leonora og hendes sang Love Is Forever formår at kvalificere sig til finalen i årets udgave af Eurovision Song Contest. I denne artikel giver vi vores bud på hvilke 10 lande fra den anden semifinale der går videre. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 56

Den 26årigeaustralske fodboldspiller Andy Brennan springer nu som den første australskefodboldspiller ud som homoseksuel.

XQ28.dk - læs mere - hits: 214

Det er Maos Lille Røde der synges om i operaen Nixon in China om den amerikanske præsidents møde med den kinesiske formand på hjemmebane i februar 1972.

XQ28.dk - læs mere - hits: 80

lgbt-danmark-splittet-efter-generalforsamling

Out & About - læs mere - hits: 163

historisk-darlig-eurovision-semifinale

Out & About - læs mere - hits: 141

Tirsdag aften blev der i Expo Center i Tel Aviv afholdt den første semifinale af den 64. udgave af Eurovision Song Contest. I alt 17 lande deltog. Slutresultatet bød ikke på de helt store overraskelser sammenlignet med bookmakernes og fansenes forudsigelser inden aftenens show. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 57

professionel-fodboldspiller-springer-ud

Out & About - læs mere - hits: 193

Har vi mon et eller flere partier der har udfærdige en egentlig LGBTpolitik Hvorfor stiller vi som LGBTpersoner ikke flere krav til kandidaterne 

XQ28.dk - læs mere - hits: 60

fuglekrigen-i-kanofleskoven-en-generalforsamling

Out & About - læs mere - hits: 99

showgirl-of-the-year-varmer-op-til-aarhus-pride

Out & About - læs mere - hits: 52

Mandag aften optrådte 17 lande i den første semifinale af årets udgave af Eurovision Song Contest for fagjuryerne. Målet for dem var at vinde en af de 10 biletter, der indløser adgangen til den finalen på lørdag. 

XQ28.dk - læs mere - hits: 71

Dyrene i Hakkebakkeskoven er endnu engang på børneplakaten, og denne gang er det Teater V der i samarbejde med Tivoli sætter forestillingen op i den gamle Glassal.

XQ28.dk - læs mere - hits: 64

eurovision-eye-candy

Out & About - læs mere - hits: 137